info@www.oentours.com

+34 937 69 75 87

Avda. Turisme, 106, 08370 Calella, Espanya

Top
 

Cicloturisme

Passió per les bicicletes

Oen Tours i el ciclisme

Des d’Oen Tours s’ha treballat amb totes les tipologies de ciclistes i triatletes: des d’aquells/es que fan una o dues sortides en bici durant tota la seva estada, fins als/les que venen a preparar una competició de ciclisme o triatló i volen aprofitar totes les rutes que hi ha a la Costa de Barcelona i a la Costa Brava. Tant l’agència turística com la resta d’instal·lacions i establiments hotelers cuiden fins el més mínim detall per aconseguir els objectius proposats per cadascú. A més, els establiments hotelers compten amb serveis extres com per exemple tallers totalment equipats amb les eines necessàries per fer petites reparacions, o bé, menús amb diverses opcions pensades per al aquells/es que surten de ruta.

cicloturisme
cicloturisme calella

L'Entorn

La seva proximitat amb els parcs de la Serralada Prelitoral i del Montnegre i el Corredor fan de Calella i els seus voltants una ubicació perfecta per realitzar diferents rutes en bicicleta. A més, les completes instal·lacions de la ciutat de Calella, juntament amb l’entorn, el clima i la proximitat a Barcelona, han convertit aquesta ciutat en una de les escollides per al circuit d’Ironman internacional. Aquesta prova puntua per als mundials que tenen lloc cada any a l’illa de Kona (Hawaii).

Calella

A Calella, també hi trobaràs empreses especialitzades que et donaran tot el suport tècnic que necessitis. Des d’Oen Tours et podem ajudar a trobar-les.

En el següent enllaç podràs veure algunes de les rutes que es poden fer:

Si vols rebre més informació dels paquets que organitza Oen Tours juntament amb altres rutes totalment personalitzades omple aquest formulari: