info@www.oentours.com

+34 937 69 75 87

Avda. Turisme, 106, 08370 Calella, Espanya

Top

Referències

OenTours / Referències
NATACIÓ/SINCRO/WATERPOLO
 • Organització a Crol Centre Calella del Campionat d’Espanya Absolut de Natació. Agència oficial de la RFEN per l’allotjament de tots els equips participants al Campionat, així com dels acompanyants.
  Juliol 2005.
 • Campionat d’Europa Junior de Natació Sincronitzada amb participació de 22 seleccions nacionals. Agència oficial de la LEN per tota la logística d’hotels, restaurants i trànsfers.
  Juliol 2007.
 • Organització de totes les estades de natació a Crol Centre Calella dels equips en preparació de JJOO, Mundials, Europeus o Campionats Nacionals. Destaquen els Nationals Teams de Russia, França, Anglaterra, Dinamarca, Finlàndia, Suècia, Noruega, Estònia, Israel, Portugal, Algèria i Kuwait. A més, destacar els més de 800 equips locals que han passat per les instal·lacions de la piscina des de la seva inauguració.
TENNIS TAULA

Agència oficial de la RFETM pel TOP estatal de joves organitzat a Calella.

Maig 2009

HOCKEY GEL

Organització del viatge de la Selecció d’Euskadi al torneig de Chicago.

Novembre 2001

ATLETISME
 • Col·laboradors en les primeres edicions de la San Silvestre de Barcelona organitzada pel CN Montjuic, sent responsables de la participació, viatge i allotjament dels atletes d’Estats Units on destacava la presència de l’olímpic USA Dan Browne guanyador de la primera edició de la cursa.
  Desembre 1999/2002.
 • Organitzadors de les estades de preparació dels JJOO de Sydney i Athens en el Hotel Bernat II de Calella dels equips nacionals de Marxa Atlètica de Japó i Finlàndia juntament amb diversos marxadors espanyols com José Angel Garcia Bragado amb la supervisió del medallista olímpic Jordi Llopart.
 • Organitzadors de les primeres edicions del Meeting Internacional d’Atletisme de Sant Celoni de promeses. Responsables de portar l’equip USA WSE.
  Maig 1998/2000.
BASKET
 • Organitzadors de l’estada del Buffalo University (USA), equip de la I Division NCAA Women´s Basketball i dels partits jugats durant la gira per Espanya on destaquen els enfrontaments a Barcelona amb el UB Barcelona de Carme Lloveras i el partit jugat a València amb el seu equip de primera divisió.
  Setembre 2000.
 • Stage de diversos Colleges USA (WSE Michigan, Ohio, Kansas, Texas, Kentuky) en col·laboració amb la Federació Catalana en els partits jugats amb equips de primer nivell integrats per jugadors del Joventut, Valvi Girona, Manresa i Granollers.
  Juny 1997/2000
TENNIS

Gira per Europa de joves promeses USA amb visita a l’escola de Sergi Bruguera i partits amb jugadors locals a les pistes olímpiques de Vall d´Hebron i CT Malgrat de Mar. Després de l’estada a Catalunya viatge a Wimbledon per assistir als partits de la primera setmana del torneig anglès.

Juny/Juliol 1996/1999

VOLEIBOL

Stage del Hillsdale University Women´s Volleyball (I divisió universitària USA). Enfrontaments amb equips de primera divisió espanyola com el Winterthur Barcelona.

Juny 1998

GOLF/P&P
 • Agència oficial en l’organització del Campionat d’Europa celebrat al P&P Papalús de Lloret de Mar amb participació de les millors seleccions del moment com Irlanda, Holanda, França i Itàlia.
  Abril 2000
 • Agència oficial en l’organització del Campionat del Món de P&P a Teià.
  Març 2006
 • Agència oficial en l’organització de l’Open Internacional de P&P a HCP1.
  Març 2008
 • Agencia oficial en l’organització de l’Open Internacional de P&P a Sant Cebrià.
  Març 2010
 • Organitzadors de l’anomenada Ryder Cup Junior entre un equip USA i una selecció catalana al camp PGA de Caldes. Gira per Catalunya jugant a diversos camps com el de Pals, Masia Bach, Llavaneres.
  Juny 2000
HANDBOL/HANDBOL PLATJA

Organitzadors del I Trofeu Internacional de Handbol Platja a Calella, coincidint amb la finalització de la Granollers CUP que es celebra a Granollers a finals de cada mes de Juny i de la qual som col·laboradors des de fa vuit anys en la reserva d’hotels i trànsferts dels equips nòrdics que participen al torneig (Suècia, Noruega i Islàndia).

Juny 2001/2009